Γραφικά τζαμιών

Βεβαιωθείτε ότι η επιχείρησή σας κάνει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση με premium σήμανση.

Πάνω από 50.000+ εγκαταστάσεις ολοκληρώθηκαν στην Ελλάδα
και στην ΕΥΡΩΠΗ

Λάβετε μια δωρεάν προσφορά

Καλέστε μας ή στείλτε με e-mail τις απαιτήσεις σας

Λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά

Λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά

Αποκτήστε την απόδειξη του έργου τέχνης σας μέσω e-mail

Θα φτιάξουμε και θα εγκαταστήσουμε το σήμα σας

Ψάχνετε για
γραφικά τζαμιών
στην Ελλάδα;

Είμαστε οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές υπογραφών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη και ειδικοί λιανικής υπογραφής με μεγάλη φήμη ότι η επιχείρησή μας έχει εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη κάθε πελάτη στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Είμαστε ειδικοί στην παροχή κάθε είδους  σήμανσης, αναδιπλώνεται όχημα , φορτηγό γραφικών , Φωτεινές επιγραφές , 3D γράμματα πινακίδες , πινακίδες προβολής , πινακίδες παράθυρο , pvc πανό , εμφανίζει φως κουτιά , τα γραφικά φορτηγό , κατάστημα σημάδια , τα γραφικά προπονητή , ψηφιακές εκτυπώσεις έργων τέχνης , οπτική επικοινωνία και δημιουργικός σχεδιασμός χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο λογισμικό και υλικό για να βρείτε δημιουργικές και εφευρετικές λύσεις στη σύγχρονη δημιουργία σηματοδότησης. Εάν θέλετε να λάβετε μια προσφορά για το κατάστημά σας στην Ελλάδα, από εμάς για να παράγουμε τη δική σας πινακίδα καταστήματος, πινακίδα τοίχου γραφείου ή εναλλακτική σήμανση, ο πιο γρήγορος τρόπος για να επεξεργαστούμε το ερώτημά σας είναι να καλέσετε στο 2310695693 ή να μας στείλετε email στο info@neonhellas.gr

Διακόσμηση τζαμιών

Εδώ στο Neon Hellas παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα γραφικών για παράθυρα για να διαλέξετε.

Αυτού του είδους τα γραφικά γίνονται όλο και πιο δημοφιλή για τους εμπόρους λιανικής και έχουμε παρατηρήσει μια τεράστια αύξηση της ζήτησης για γραφικά παραθύρων γύρω από τις περιοχές του Λονδίνου, του Έσσεξ και του Κεντ.

Το Shop Window Graphics είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος διαφήμισης της επιχείρησης, των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να διακοσμήσετε το όχημά σας για εκδηλώσεις πάρτι διακοπών ή άλλες τέτοιες ειδικές περιστάσεις. Λόγω της υψηλής ανακλαστικής ποιότητας, είναι ορατά τη νύχτα.

Απαιτείται προσαρμοσμένο μέγεθος; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και εκεί. Σας παρέχουμε αυτοκόλλητα παραθύρων στα περισσότερα χρώματα και μεγέθη. Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα μεγεθών και τυπικών χρωμάτων μελανιού για να σας προσφέρουμε περισσότερα για τα χρήματά σας. Παρέχουμε σχέδια και γραφικά μεμονωμένων εικόνων, καθώς και σχέδια για πλήρη περιτύλιξη του παραθύρου.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένα γραφικά παραθύρων που εκτυπώνονται στη μία ή και στις δύο πλευρές ανθεκτικού υλικού βινυλίου, πολυ ή στατικής λαβής που κολλάνε καλά σε υάλινα υλικά, διαφανή πλαστικά και καθρέφτες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε κολλητικά ανακλαστικά γραφικά παραθύρων για πίσω παράθυρα αυτοκινήτων. Τα γραφικά παραθύρων μας αντέχουν σε αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες επιτρέποντας έτσι εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές.

 

Τα τελευταία μας έργα

Πιστεύουμε ότι η δουλειά μας μιλά από μόνη της. Δείτε παρακάτω τα πιο πρόσφατα έργα μας.