ΜΗ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Βεβαιωθείτε ότι η επιχείρησή σας κάνει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση με premium σήμανση.

Πάνω από 50.000+ εγκαταστάσεις ολοκληρώθηκαν στην Ελλάδα
και στην ΕΥΡΩΠΗ

Λάβετε μια δωρεάν προσφορά

Καλέστε μας ή στείλτε με e-mail τις απαιτήσεις σας

Λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά

Λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά

Αποκτήστε την απόδειξη του έργου τέχνης σας μέσω e-mail

Θα φτιάξουμε και θα εγκαταστήσουμε το σήμα σας

Ψάχνετε για
μη φωτεινές επιγραφές
στην Ελλάδα;

Είμαστε οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές υπογραφών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη και ειδικοί λιανικής υπογραφής με μεγάλη φήμη ότι η επιχείρησή μας έχει εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη κάθε πελάτη στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Είμαστε ειδικοί στην παροχή κάθε είδους  σήμανσης, αναδιπλώνεται όχημα , φορτηγό γραφικών , Φωτεινές επιγραφές , 3D γράμματα πινακίδες , πινακίδες προβολής , πινακίδες παράθυρο , pvc πανό , εμφανίζει φως κουτιά , τα γραφικά φορτηγό , κατάστημα σημάδια , τα γραφικά προπονητή , ψηφιακές εκτυπώσεις έργων τέχνης , οπτική επικοινωνία και δημιουργικός σχεδιασμός χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο λογισμικό και υλικό για να βρείτε δημιουργικές και εφευρετικές λύσεις στη σύγχρονη δημιουργία σηματοδότησης. Εάν θέλετε να λάβετε μια προσφορά για το κατάστημά σας στην Ελλάδα, από εμάς για να παράγουμε τη δική σας πινακίδα καταστήματος, πινακίδα τοίχου γραφείου ή εναλλακτική σήμανση, ο πιο γρήγορος τρόπος για να επεξεργαστούμε το ερώτημά σας είναι να καλέσετε στο 2310695693 ή να μας στείλετε email στο info@neonhellas.gr

Ακρυλικά επίπεδα κομμένα γράμματα

Τα ακρυλικά επίπεδα κομμένα γράμματα είναι ισχυρά, ανθεκτικά και μπορούν να ψεκαστούν σε εκατοντάδες επιλογές χρώματος, από πάχος 1 mm έως 30 mm. Για να είμαστε καινοτόμοι, μιλήστε μας σχετικά με την επίστρωση με φωτεινό ακρυλικό για να δημιουργήσετε εφέ «γυαλιστερού» ή απλώς με στρώσεις με διαφορετικά χρώματα για να ενσωματώσετε το δευτερεύον εταιρικό χρώμα σας.

Μπορούν να τοποθετηθούν επίπεδα πάνω σε μια επιφάνεια ή σε νάιλον «σταθερές» τοποθετήσεις εντοπισμού, όπως και με όλα τα επίπεδα κομμένα γράμματα. Η παραγωγή σε παχύτερο ακρυλικό επιτρέπει ένα εφέ 3D και θα χαρούμε να σας δείξουμε δείγματα και παραδείγματα κατόπιν αιτήματος.

Επίπεδα κομμένα γράμματα Foamex

Το υλικό με το χαμηλότερο κόστος που χρησιμοποιείται για γράμματα επίπεδης γραμμής είναι ένα εξαιρετικό υλικό για μεγάλες εγκαταστάσεις με υψηλό αντίκτυπο που ταιριάζουν σε μικρότερους προϋπολογισμούς. Συνιστάται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους Το Foamex μπορεί να έχει πολλά χρόνια εξωτερικού αποτελέσματος.

Επίπεδα κομμένα γράμματα ACM

Το ACM ή το σύνθετο υλικό αλουμινίου (επίσης γνωστό ως Dibond) είναι ένα υλικό σάντουιτς πάχους 3mm αλουμινίου με ρητίνη σταθεροποιημένο ελαφρύ στο κέντρο. Διασφαλίζει ότι είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό με εγγύηση 10 ετών στην κατασκευή.

Το ACM διατίθεται σε γυαλιστερά και ματ χρώματα, καθιστώντας το ιδανικό για έργα χαμηλής παραγωγής και χαμηλού κόστους με εξωτερικές δυνατότητες μακράς διάρκειας.

Μεταλλικά επίπεδα κομμένα γράμματα

Είμαστε επίσης συνηθισμένοι σε ανοξείδωτο ατσάλι, σε φινίρισμα βουρτσισμένου και καθρέφτη και προσφέρουμε σύνθετο υλικό από αλουμίνιο με χαμηλότερο βουρτσισμένο και καθρεφτισμένο. Τα μεταλλικά γράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν το ύψος των γραμμάτων για τα συσσωρευμένα γράμματα 3D είναι πολύ μικρό.

Επειδή ο ανοξείδωτος χάλυβας διατίθεται σε φύλλα πάχους 0,9 mm, αυτό παρέχει μια λεπτή λεπίδα σαν τραγανή στα γράμματα, προσφέροντας μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου και δίνει στο σημάδι ένα «αιωρούμενο» αποτέλεσμα όταν είναι εξοπλισμένο με κρυμμένους εντοπιστές.

Μη Φωτεινές επιγραφές

είναι διαφόρων μεγεθών, σχημάτων, χρωμάτων και διακοσμήσεων. Οι μη φωτεινές πινακίδες μπορούν να κατασκευαστούν από πλαστικά ή μεταλλικά προφίλ με pvc, polyplan, plexiglass, ακρυλικά προφίλ και άλλα

Η Neon Hellas είναι μια εταιρεία παραγωγής διαφημίσεων που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών και αποτελείται από μια ομάδα επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, δημιουργική, τελειοποιημένη, παθιασμένη, με μεγάλη ικανότητα να σκέφτεται δημιουργικές λύσεις και είναι πάντα έτοιμη να είναι διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες για να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματά σας. Όλη η ομάδα μας βασίζεται στον εξοπλισμό και την τεχνολογία της τελευταίας γενιάς της και μπορεί να χειριστεί με επιτυχία όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές εργασίες ξεκινώντας από γραφικές προτάσεις, μετρήσεις, παραγωγή, συναρμολόγηση, μεταφορά έως εξουσιοδότηση και συντήρηση, όλα για να μετατρέψει την επιχείρησή σας σε πραγματική επιτυχία .

Οι εσωτερικές κουκούλες (εσωτερικές διαφημίσεις) βρίσκονται σε εστιατόρια, παμπ, μεγάλα καταστήματα για τον προσδιορισμό μιας μάρκας / καταστήματος, την εμφάνιση πληροφοριών ή την παρουσίαση υπηρεσιών. Σε αντίθεση με αυτά που χρησιμοποιούνται εξωτερικά, τα διαφημιστικά κείμενα προβάλλονται σε υψηλή ανάλυση για να προσφέρουν μια πιο ευχάριστη προβολή ανεξάρτητα από την απόσταση από τη διαφήμιση. Τα προσαρμοσμένα και εξαιρετικά προσαρμόσιμα φινιρίσματα καθιστούν δυνατή την ενσωμάτωση ελαφρών διαφημίσεων σε οποιοδήποτε χώρο.
Τα εξωτερικά κουτιά φωτός χρησιμοποιούνται για την επισήμανση εμπορικών περιοχών, εστιατορίων, ξενοδοχείων, εμφανίζοντας συγκεκριμένα γραφικά και λογότυπο. Τα φωτεινά κουτιά είναι μια τέλεια διαφημιστική λύση που εφαρμόζεται στις προσόψεις των κτιρίων. Τα ελαφριά κουτιά μπορούν να κατασκευαστούν με ένα μόνο πρόσωπο ή διπλό πρόσωπο (στην κονσόλα), με προσαρμοσμένα σχήματα σύμφωνα με την επιθυμία και την τοποθεσία του πελάτη. Μπορεί να γίνει ταξινόμηση των κουτιών φωτός ανάλογα με τα υλικά και τον τρόπο φωτισμού που χρησιμοποιείται.

Τα τελευταία μας έργα

Πιστεύουμε ότι η δουλειά μας μιλά από μόνη της. Δείτε παρακάτω τα πιο πρόσφατα έργα μας.