ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ

Βεβαιωθείτε ότι η επιχείρησή σας κάνει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση με premium σήμανση.

Πάνω από 50.000+ εγκαταστάσεις ολοκληρώθηκαν στην Ελλάδα
και στην ΕΥΡΩΠΗ

Λάβετε μια δωρεάν προσφορά

Καλέστε μας ή στείλτε με e-mail τις απαιτήσεις σας

Λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά

Λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά

Αποκτήστε την απόδειξη του έργου τέχνης σας μέσω e-mail

Θα φτιάξουμε και θα εγκαταστήσουμε το σήμα σας

Ψάχνετε για
συστήματα προβολής διπλής όψης
στην Ελλάδα;

Είμαστε οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές υπογραφών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη και ειδικοί λιανικής υπογραφής με μεγάλη φήμη ότι η επιχείρησή μας έχει εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη κάθε πελάτη στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Είμαστε ειδικοί στην παροχή κάθε είδους  σήμανσης, αναδιπλώνεται όχημα , φορτηγό γραφικών , Φωτεινές επιγραφές , 3D γράμματα πινακίδες , πινακίδες προβολής , πινακίδες παράθυρο , pvc πανό , εμφανίζει φως κουτιά , τα γραφικά φορτηγό , κατάστημα σημάδια , τα γραφικά προπονητή , ψηφιακές εκτυπώσεις έργων τέχνης , οπτική επικοινωνία και δημιουργικός σχεδιασμός χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο λογισμικό και υλικό για να βρείτε δημιουργικές και εφευρετικές λύσεις στη σύγχρονη δημιουργία σηματοδότησης. Εάν θέλετε να λάβετε μια προσφορά για το κατάστημά σας στην Ελλάδα, από εμάς για να παράγουμε τη δική σας πινακίδα καταστήματος, πινακίδα τοίχου γραφείου ή εναλλακτική σήμανση, ο πιο γρήγορος τρόπος για να επεξεργαστούμε το ερώτημά σας είναι να καλέσετε στο 2310695693 ή να μας στείλετε email στο info@neonhellas.gr

Συστήματα προβολής διπλής όψης

Δουλεύοντας ουσιαστικά φωτίζοντας ένα κουτί, και μέσα από επιλογές γραφικών, κοπής και σχεδίασης, ορισμένα τμήματα του πλαισίου σήμανσης μπορούν να παραμείνουν χωρίς φωτισμό για να επισημάνουν σημαντικές πτυχές σχεδίασης ή κείμενο.

Τα σήματα προβολής είναι μια εξαιρετική λύση εάν αναζητάτε σήματα προβολής διπλής όψης, καθώς προσφέρουν μια εξαιρετική επιλογή σχεδιαστικών και υλικών επιλογών που σημαίνει ένα ανθεκτικό, οικονομικά αποδοτικό και αποδοτικό σήμα που θα διαμορφώσει ουσιαστικά το πρόσωπο της επιχείρησής σας.

Η φωτεινή σήμανση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει στον κεντρικό δρόμο, όπου συχνά υπάρχει πληθώρα καταστημάτων και τοπικών επιχειρηματικών πινακίδων που ανταγωνίζονται για προσοχή. Η χρήση φωτός σημαίνει ότι το σήμα σας θα είναι ορατό ανά πάσα στιγμή της ημέρας και της νύχτας, καθώς και να ξεχωρίζει από το πλήθος, προσφέρει την ευκαιρία να ενοποιήσετε την επωνυμία σας και να δημιουργήσετε τη σωστή πρώτη εντύπωση για την επιχείρηση σας.

Υπάρχει επίσης μια σειρά επιλογών για υλικό, συμπεριλαμβανομένου του αλουμινίου, που σημαίνει ότι ένα σήμα προβολής θα είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, καθώς είναι συχνά πιο χρήσιμο στο εξωτερικό του χώρου σας. Επιπλέον, με το να φωτίζεται εσωτερικά, η συνολική σχεδίαση μπορεί να είναι τόσο δημιουργική ή απλή όσο μπορείτε να φανταστείτε. Είτε θέλετε απλώς να ξεχωρίζουν τα έντονα έντονα γράμματα, είτε να έχετε κατά νου έναν πιο περίπλοκο σχεδιασμό, η εσωτερική πηγή φωτός διασφαλίζει ότι το σήμα σας είναι εντυπωσιακό και ξεχωρίζει τις πιο σκοτεινές μέρες και το βράδυ. Αυτό είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για επιχειρήσεις που λειτουργούν και εκτός των παραδοσιακών θερινών ωρών, όπως takeaways, μπαρ και εστιατόρια.

Τα τελευταία μας έργα

Πιστεύουμε ότι η δουλειά μας μιλά από μόνη της. Δείτε παρακάτω τα πιο πρόσφατα έργα μας.