Λεωφορεία

Βεβαιωθείτε ότι η επιχείρησή σας κάνει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση με premium σήμανση.

Πάνω από 50.000+ εγκαταστάσεις ολοκληρώθηκαν στην Ελλάδα
και στην ΕΥΡΩΠΗ

Λάβετε μια δωρεάν προσφορά

Καλέστε μας ή στείλτε με e-mail τις απαιτήσεις σας

Λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά

Λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά

Αποκτήστε την απόδειξη του έργου τέχνης σας μέσω e-mail

Θα φτιάξουμε και θα εγκαταστήσουμε το σήμα σας

Ψάχνετε
αυτοκόλλητα για το λεωφορείο σας
στην Ελλάδα;

Είμαστε οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές υπογραφών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη και ειδικοί λιανικής υπογραφής με μεγάλη φήμη ότι η επιχείρησή μας έχει εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη κάθε πελάτη στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Είμαστε ειδικοί στην παροχή κάθε είδους  σήμανσης, αναδιπλώνεται όχημα , φορτηγό γραφικών , Φωτεινές επιγραφές , 3D γράμματα πινακίδες , πινακίδες προβολής , πινακίδες παράθυρο , pvc πανό , εμφανίζει φως κουτιά , τα γραφικά φορτηγό , κατάστημα σημάδια , τα γραφικά προπονητή , ψηφιακές εκτυπώσεις έργων τέχνης , οπτική επικοινωνία και δημιουργικός σχεδιασμός χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο λογισμικό και υλικό για να βρείτε δημιουργικές και εφευρετικές λύσεις στη σύγχρονη δημιουργία σηματοδότησης. Εάν θέλετε να λάβετε μια προσφορά για το κατάστημά σας στην Ελλάδα, από εμάς για να παράγουμε τη δική σας πινακίδα καταστήματος, πινακίδα τοίχου γραφείου ή εναλλακτική σήμανση, ο πιο γρήγορος τρόπος για να επεξεργαστούμε το ερώτημά σας είναι να καλέσετε στο 2310695693 ή να μας στείλετε email στο info@neonhellas.gr

Γραφικά λεωφορείων

Σίγουρα ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους για την προώθηση της μάρκας, η γραφή van sign προτιμάται από όλες τις εταιρείες, τόσο μεγάλες όσο και μικρές, καθώς προσφέρει μόνιμη διαφήμιση χωρίς επιπλέον κόστος απλώς με την παρουσία του οχήματος στην κυκλοφορία.

Επαγγελματική εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές. Η ομάδα μας είναι σε θέση να χειριστεί όλες τις ανάγκες εξατομίκευσης και προσαρμοσμένου σχεδιασμού σας και η άριστη ποιότητα εκτύπωσης μας εξασφαλίζει ότι θα έχετε μόνο το καλύτερο, ανθεκτικό βινύλιο. Χρησιμοποιούμε μόνο την υψηλότερης ποιότητας βινύλιο, με πλήρη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, αντοχή στις γρατσουνιές και το σχίσιμο και η τεράστια ποικιλία αυτοκόλλητων PVC σημαίνει ότι έχετε σχεδόν απεριόριστες επιλογές προσαρμογής.

Όλο το βινύλιο μας είναι τυπωμένο σε πλήρες χρώμα, στα 1440 dpi, χρησιμοποιώντας φιλικά προς το περιβάλλον μελάνια διαλύτη σε υψηλή ανάλυση. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική διάρκεια ζωής των υλικών μας, δεν θα βρείτε εκτυπωτή καλύτερης αξίας.

Τα τελευταία μας έργα

Πιστεύουμε ότι η δουλειά μας μιλά από μόνη της. Δείτε παρακάτω τα πιο πρόσφατα έργα μας.